09.08.2018   3 kommenttia

Tervetuloa seuraamaan tarinoita
Tervehdys Kinuskit!

Lomilta on palailtu ja Kinuskikissakin on taas aktiivisemmin äänessä täällä blogissa. 🙂 Suuri kiitos Apukissoille, Kinuskiemolle ja muille leipuriystäville, että olette pitkin kesää päivystäneet ja vastailleet kysymyksiin. Tuella on iso merkitys yhteisössä.

Osa teistä on toivottavasti jo ehtinyt liittyä Instagramiin seurailemaan sitä kautta kuulumisiani. Yllä olevassa kuvassa pintaraapaisun omaisesti kollaasi siitä, mitä kaikkea Instagramin tarinat ovat pitäneet sisällään: välähdyksiä kulissien takaa, vinkkejä, reseptitärppejä, pieniä videonpätkiä. Insta tarjoaa myös mahdollisuuden vuorovaikutukseen meidän välillä. Sitä kautta voi esimerkiksi esittää kysymyksiä ja vaikka jakaa kissakuvia, mikä on viimeisin tempaukseni. 🙂

(Mikä Instagram? Insta on älypuhelimeen ladattava sovellus, jonka kautta voit seurata ystäviä, idoleita, yrityksiä… Instagramin uutisvirta koostuu kuvista/videoista ja niiden yhteydessä olevista teksteistä. Tarinat löytyvät palleroina sovelluksen etusivun yläreunasta. Klikkaa palleroa, niin näet mitä tarinoita on julkaistu 24 tunnin sisällä. Tämän jälkeen ne katoavat, etkä löydä niitä sen jälkeen mistään.)

Iloisiin leipomisiin!
Kinuskikissa