Konvehti-innostukseni on taas nostanut päätään ystävänpäivän lähestyessä. Siispä tarjoilen blogissani suklaisia ideoita ystävän muistamiseen. Vastaavanlaisia sydänkonvehteja näin joskus Terhin taiteilemana ja samaa ideaa halusin kokeilla itsekin. Nämä Halvan marmeladit sopivat todella hyvin suklaan sisään. Ovat sopivan pehmeitä ja oikean kokoisia nimenomaan tällaisiin isoihin konvehtivuokiin. Pitkä tovi kuitenkin meni ennen kuin nämä marmeladit osuivat silmään Kodin Ykkösessä vieraillessani. Muista ostopaikoista minulla ei ole tietoa.
Ainoa harminaiheeni konvehtirintamalla on tällä hetkellä se, että tuo paistomittari, jonka alun perin hankin tähän tarkoitukseen, ei näytä toimivan kovin luotettavasti. Temperoinnit ovat menneet viime aikoina enemmän tai vähemmän metsään ja sen takia konvehteja ei ole viitsinyt vieraille tarjota. Aionkin investoida sopivan tilaisuuden tullen kunnon karamellimittariin ja toivon sen korjaavan asian. Jos temperointi epäonnistuu, niin kannattaa pitää suklaat suositusten vastaisesti jääkaapissa, muuten ne sulavat hipaisustakin.
KCK:
Tuo vinkkihän sopii siis sekä Pihlaja-karkkien tykkääjille että niille toisille! 😉
Katoamista on liikkeellä! 😉