28.1.2019
100 g voita
1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria tai uutetta
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl kermaa
1,5 tl kaardemummaa jauhettuna
1. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
2. Lisää joukkoon muna. Vatkaa sekaisin.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja vatkaa sekaan.
4. Lisää lopuksi kerma ja vatkaa nopeasti sekaisin.
5. Laita massa pursotuspussiin ja pursota minidonitsi pellille.
Paista uunissa keskitasolla 200 asteessa 10 min. Tästä määrästä tulee melkein kaksi pellillistä. Laitoin pussin paiston välissä jääkaappiin ja voitelin pelkästää vuuan, ei tarvitse jauhottaa. 🙂 Pyörittele kaneli.sokeriseoksessa heti paiston jälkeen niin tarttuu hyvin kiinni.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Itsekin yllätyin,tuli todella hyviä. 😍