8.1.2016
100 g voita
2 ½ dl Oltermanni cheddar juustoa raasteena
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 rkl vettä
chilijauhetta
Ota voi huoneen lämpöön pehmenemään. Voin pehmennettyä sekoita se juustoraasteen , jauhojen ja veden kanssa tasaiseksi massaksi . Mausta chilijauheella.
Jaa taikina neljään osaan. Tee osista sormen paksuisia tankoja ja leikkaa niistä n. 7cm pituisia paloja. Laita palat uunipellille ja voitele kananmunalla. Paista juustotikkuja 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Varmasti sopii hyvin muutkin juustot , itse ajattelin ens kerralla laittaa kahta erilaista juustoa 🙂