Kinuskileipomo TeBaZu

Kategoria: Helpot ja nopeat,  Muut suolapalat Nähty 15669 kertaa
 
08.01.2016
 
5 kommenttia

Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Pähkinätön

LUKIJAN RESEPTINopeat juustotikut


Tykkään kovasti itse kaikesta suolaisesta syötävästä mutta turhan harvoin tulee enää leivottua muuta kuin makeaa. Tänään teki mieli jotain nopeaa , helppoa ja suolaista. Väsäilin sitten juustotikkuja, nää on niin hyviä että tekis mieli syödä kaikki itse 🙂

100 g voita
2 ½ dl Oltermanni cheddar juustoa raasteena
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 rkl vettä
chilijauhetta

Ota voi huoneen lämpöön pehmenemään. Voin pehmennettyä sekoita se juustoraasteen , jauhojen ja veden kanssa tasaiseksi massaksi . Mausta chilijauheella.
Jaa taikina neljään osaan. Tee osista sormen paksuisia tankoja ja leikkaa niistä n. 7cm pituisia paloja. Laita palat uunipellille ja voitele kananmunalla. Paista juustotikkuja 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia 🙂