12.12.2015
Idean sain Kinuskikissan juhannuskorikakusta. Keräilin ulkoa erilaisia lehtiä, piirsin niistä malleja voipaperille ja jäljensin siitä sokerimassaan. Sain samalla käytettyä tähteiksi jääneitä massoja 🙂 Lehdet värjäsin osittain marmorointitekniikalla ja osin sävytin erivärisillä kakkusprayllä mitä sattui kotona olemaan: helmiaissävyllä pääosin. Kakussa on neljä kerrosta, munia 16 ( meillä on 20 hengen työyhteisö). Täytteenä suklaatäyte (kinuskikissan ohje) ja valkosuklaa-persikkatäyte (kinuskikissan hedelmätäyte, jota tuunasin rahkalla, mascarponella ja valkosuklaalla), lisäksi suklaan kyljessä piristeenä ripaus lemon curdia. Kakku katosi parempiin suihin selkäni käännettyä, eli luullakseni onnistunut täyteyhdistelmä, tai kakkunälkäisiä ihmisiä :-))
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
kinuskigallerian löydät täältä http://www.kinuskikissa.fi/kinuskigalleria/?v=1450000402112
Se näkyy myös tuossa etusivulla, kun selaa ruutua alemmas. Toki voit laittaa kakkukuviasi myös tänne, mutta silloin on hyvä eritellä reseptiä tarkemmin niin kuin olitkin nyt tuohon sinun talviseen kakkuun laittanut, mutta jos on joku vanha kuva mistä et enää muista tarkasti miten olet tehnyt niin tuo galleria on hyvä paikka saada kuvansa esiin.