7.9.2015
225 g voita
3 dl sokeria
3 kananmunaa
2,25 dl vehnäjauhoja
1 1/4 dl tummaa kaakaojauhetta
3 tl vanilliinisokeria
1,5 tl leivinjauhetta
1. Laita uuni 200-asteeseen. Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle.
2. Sulata rasva miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa. Ota kattila liedeltä. Sekoita sokeri rasvan joukkoon. Lisää munat.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan. Sekoita sen verran, että taikina on tasaista.
4. Levitä taikina vuokaan. Paista 200-asteessa uunin alatasolla 15-20 minuuttia. Jätä kakku hieman taikinamaiseksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Itse asiassa lähdemainintakaan ei riitä, vaan mitään netissä olevia kuvia ei saa käyttää ilman alkuperäisen julkaisijan lupaa. Muutoin toimitaan tekijänoikeuslain vastaisesti. Poistin kuvan, nuorileipuri ei varmasti tiennyt asiasta, joten asia minun puolestani tällä selvä. Laitan sulle nuorileipuri vielä sähköpostilla tarkemmin tästä. Tarkkaile roskapostejasi, joskus Kinuskikissan meilit menevät sinne. 🙂