Kinuskileipomo Sokeripulla

Kategoria: Konvehdit ja makeiset,  Muuta makeaa Nähty 323 kertaa
 
30.05.2018
 
2 kommenttia

Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Munaton,  Pähkinätön

Ruisleipä-suklaatryffelit


•  ca 250 g ruisleipää

• 3 rkl sokeria

• 150 g (tummaa)suklaata

• 3 rkl maustamatonta tuoreejuustoa

 

Raasta ruisleipäviipaleet karkealla raastimella. Tai käyttää minileikkuria. Paahta sokerin kanssa paistipannussa kevyesti niin että sokeri on hieman sulannut. Nypi seos muruiksi. Nosta n. 1/4 osa sivuun. Sulata suklaa. Lisää joukkoon leipämuru ja tuoreejuusto. Sekoita seos tasaiseksi. Anna seoksen tekeytyä jääkappissa n. tunti.  Ota seoksesta teelusikalla  nokareita ja pyörittele ne palloiksi. Pyörittele pallot lopuksi leipämurussa. Nostele pallot tarjoiluvadille ja säilytä viileässä.