30.1.2014
Ainekset:
Kakkupohjaa (mikä vaan käy)
75g voita tai margariinia
100g mansikka tomusokeria
1rkl maitoa
candy meltsejä tai suklaata
tikkari tikkuja
Ohje:
Murenna kakkupohja hienoksi. Vatkaa voi kuohkeaksi ja lisää tomusokeria vähän kerrassaan. Vatkaa muutama minuutti, jotta seoksesta tulee kuohkeaa. Lisää maitoa tarpeen mukaan. Sekoita kakun muruset ja tomusokeri-voi seos keskenään. Seoksen pitäisi olla sellaista, etä se pysyy kasassa mutta ei kuitenkaan liian kosteaa. Painele seos noin 2cm paksuiseksi levyksi ja leikka sydänmuotilla palasia. Laita sydämmet jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Sulata candy meltsit mikrossa. Dippaa tikkaritikun pää sulaan ja työnnä jääkaapista otettuun sydämmeen. Kun se on jähmettynyt, dippaa se candy melts sulaan. Aseta cake popsi esim. johonkin kapeaan astiian jähmettymään. Säilytä cake popsit jääkaapissa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä