6.4.2014
Tarvitset:
• 2 omenaa
• 3 banaania
• 2 valkuaista
• 3/4 dl sokeria
• 3/4 tl kanelia
Kuori ja paloittele omenat. Keitä omenapaljoa vähässä vedessä keskiteholla kunnes ne pehmenevät.
Muussaa banaanit.
Vaahdota valkuaiset.
Soseuta valutetut omenapalat. Yhdistä banaanimössön, valkuaisvaahdon, sokerin ja kanelin kanssa.
Pakasta. Sekoittele sorbettia aluksi puolen tunnin välein.
Ota sorbetti huoneenlämpöön n. 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä