28.10.2013
Kuoret:
100 g mantelijauhoja
100 g tomusokeria
100 g mansikkatomusokeria
110 g kananmunan valkuaista
4 rkl sokeria
Täyte:
50 g sulatettua valkosuklaata
50 g ranskankermaa
1 tl vaniljasokeria
1. Sekoita mantelijauho ja tomusokerit keskenään.
2. Vatkaa valkuaisia, kunnes ne alkavat vaahtoutua. Lisää sitten sokeri ruokalusikallinen kerrallaan. Vatkaa niin kauan, että vaahto on paksua ja kiiltävää.
3. Pursota leivinpaperin päälle pyöreällä tyllalla pyörylöitä (halkaisija noin 2 cm). Anna kuivua tunti. Paista 150 asteessa noin 10 min.
4. Yhdistä sula valkosuklaa ja ranskankerma. Täytä jäähtyneet kuoret esimerkikisi pursottamalla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Pakko kokeilla jossain välissä. 😉