Koristele kakkuun kukkaketo pursotuksella, pohjan kuvioita mukaillen. 🌺
🌺 🌺 🌺 🌺 🌺
10.11.2013
Kaupallinen yhteistyö Iloleipurin kanssa.
Daisy-kakkuvuoka
pakastuspussi
pussinsulkija
Daisy-kakkuvuoka
pakastuspussi
pussinsulkija
Voitele Daisy-kakkuvuoka.
TAIKINA. Sekoita jauhojen joukkoon sooda ja mausteet.
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita munat joukkoon yksitellen vaahtoon vatkaten.
Lisää jauhoseos vuorotellen kermaviilin/kerman kanssa.
Sekoita taikinaan lopuksi suklaarouhe.
Kaada taikina vuokaan.
Kypsennä 200 asteessa noin 25 minuuttia.
Varmista kypsyys paisto- tai puutikulla. Kumoa ja anna jäähtyä.
KORISTELU. Sulata meltsit – kumpikin väri erikseen – ja laita karkkisula (kumpikin omaan) pursotuspussiin, jossa on pieni, pyöreä tylla. Voit käyttää myös pakastuspussia, jonka kulmaan leikkaat pienen aukon.
Koristele kakkuun kukkaketo pursotuksella, pohjan kuvioita mukaillen. 🌺🌺🌺
pellavapaita: oijoi, tuo on kyllä oikein kahvikakkujen kaunokainen tuo sinun versiosi. Hyvä tietää paistoaika, jos muutkin innostuvat leipomaan perinteisessä vuoassa. Pari hymynaamaa täältä takas! 🙂 🙂
Tapani mukaan plarasin reseptisivuja keskittyen mm. kahvikakkuihin. Huomioni kiinnitti tämä ohje, ja luettuani kokemukset tavallisessa kakkuvuoassa tehdyistä herkuista, päätin ryhtyä toimeen 🙂
Jauhoina täysjyvävehnäjauhot, kun sattuneesta syystä niitä nyt on siunaantunut lopulta Runebergin kakkuja varten kaappiin 😉 Suklaarouheena on Maraboun Daim-suklaata.
Paistoin kakkua 50 minuuttia uunin alimmalla ritilätasolla. Pinnalla on valkosuklaata ja suklaaströsseliä. Ja kakku on ihanaa 🙂 🙂 kahden hymynaaman arvoisesti vähintään. Tästä tuli uusi vakio-kahvikakku viemisiksi ja omaankin käyttöön 🙂 Kuva galleriassa.
mari-johanna 🙂
Tapaninpäivänä testattu, tavallisessa kuivakakku vuoassa tehtynä suklaata päälle valutettuna! Täällä myös paisto-aika 50 min. normi vuoassa ja hyvältä tuntui koostumus!
pullaponi: minä laittaisin jäähtyneenä pakastimeen. Silloin on sulatettuna ihan tuoreen veroista. Kolmessa päivässä kakku voi jo vähän kuivahtaa.
Kun tässä joulun alla on niin pakjon kiireitä ja sun muuta, niin en tiennyt oikein milloin leipoisin mitkäkin jouluruoat. Päätin tehdä tämän kakun kuitenkin tänään, vaikka en ollutkaan varma kuinka kauan kakku pysyy ”hyvänä”. Päätin nyt tulla vielä täältä kysymään että kai tämä on jouluun menneessä vielä ihan hyvää eikä kovetu heti parissa päivässä ? 😀 ja missä tätä kannattaisi säilyttää?
Sain tämän ihanan kakkuvuokan joululahjaksi,nyt ohjeen kimppuun 🙂
Kiitos erinomaisesta reseptistä! 🙂
Tein tämän tavalliseen kahvikakkuvuokaan, hyvin onnistui ja maku erinomainen 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kinuskikissa; Kiitokset, hymynaamat ilahduttavat aina 🙂 ja kakku on tosiaankin hyvää kaikkine mausteineen nimenomaan. Niillähän toisaalta voi säätää makua aika paljonkin, mielialan mukaan 🙂