7.4.2019
Taikina: 12 kpl
1 kananmuna
1 dl ruokaöljyä
250 g maustamatona rahkaa (ehrman)
90 g kookosjauhoja
90 g perunajauhoja
1,5 tl leivonjauhetta
1,5 tl vaniljasokeria
1,5 tl appelsiini aromi öljyä
1. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi kulhoon.
3. Vatkaa sekaisin muna, öljy ja rahka.
4. Vatkaa munaseosta jauhoseoksen sekaan vähän kerrallaan, noin neljässä osassa kannattaa lisää.
5. Täytä vuuat 2/3 osaa täyteen ja paista 20 min keskitasolla.
Kuorruta halutessa tuorejuustokreemillä, ohje löytyy porkkanakakun ohjeesta minulta. Värjäsin keltaiseksi massan ja koristelin kultaisilla koristeilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kuvissa on tuorejuustokuorrute ja värjäsin sen color gel keltaisella. 😊