Kinuskileipomo UgolinonSeikkailut

Kategoria: Halloween,  Leivokset,  Muffinssit Nähty 189 kertaa
 
30.10.2018
 
3 kommenttia

Kurpitsakuppikakkuja


Pitkästä aikaa löytyy aikaa leipoa töiden ja kokkauskurssien välistä :) Halloween kunniaksi mehevät kurpitsakuppikakut jossa appelsiini-suklaa kuorrutus <3 Kuorrutus piti tilla musta mutta väri oli vähän kuivunut koppuraiseksi...mutta ei se makua haittaa! 

1/2 myskikurpitsa

1 kananmuna

0,5 dl sokeria

2,5 dl jauhoja

1 tl leivinjauhetta

0,5 tl ruokasoodaa

1 tl vaniljasokeria

0,5 dl öljyä

Ripaus muskottipähkinää

1 tl kanelia

200g maustamatonta tuorejuustoa

1 appelsiinin mehu ja kuori

0,5 dl kaakaota

1 dl tomusokeria

Mustaa geeliväriä

12 kuppikakkua:

Raasta kurpitsa.

Ota siemenet talteen. Putsaa ja paahda uunissa tippa öljyllä ja suolalla.

Vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi kananmuna ja sokeri.

Lisää kurpitsa ja vatkaa tasaiseksi massaksi.

Sekoita kuivaat aineet keskenään.

Lisää siivilöity jauho vaahtoon ja vatkaa tasaiseksi lisäämällä pikkuhiljaa öljy.

Annosta muffinvuokiin noin 3/4 pinnalta.

Paista uunissa 180 asteessa noin 40 min.

Anna jäähtyä.

Sekoita kulhossa keskenään tuorejuusto, tomusokeri, kaakao, noin 3 rkl appelsiini mehua ja osa kuoresta.

Lisää väri ja vatkaa kunnes on kiiltävä ja sileä kreemi. Siirrä pursotuspussiin.

Kasta muffinsit appelsiinimehulla. Pursota kreemi ruusumuotoseksi muffinsien päälle.

Koristele appelsiininkuorella ja paahdetulla siemenillä.