30.10.2018
1/2 myskikurpitsa
1 kananmuna
0,5 dl sokeria
2,5 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl ruokasoodaa
1 tl vaniljasokeria
0,5 dl öljyä
Ripaus muskottipähkinää
1 tl kanelia
200g maustamatonta tuorejuustoa
1 appelsiinin mehu ja kuori
0,5 dl kaakaota
1 dl tomusokeria
Mustaa geeliväriä
12 kuppikakkua:
Raasta kurpitsa.
Ota siemenet talteen. Putsaa ja paahda uunissa tippa öljyllä ja suolalla.
Vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi kananmuna ja sokeri.
Lisää kurpitsa ja vatkaa tasaiseksi massaksi.
Sekoita kuivaat aineet keskenään.
Lisää siivilöity jauho vaahtoon ja vatkaa tasaiseksi lisäämällä pikkuhiljaa öljy.
Annosta muffinvuokiin noin 3/4 pinnalta.
Paista uunissa 180 asteessa noin 40 min.
Anna jäähtyä.
Sekoita kulhossa keskenään tuorejuusto, tomusokeri, kaakao, noin 3 rkl appelsiini mehua ja osa kuoresta.
Lisää väri ja vatkaa kunnes on kiiltävä ja sileä kreemi. Siirrä pursotuspussiin.
Kasta muffinsit appelsiinimehulla. Pursota kreemi ruusumuotoseksi muffinsien päälle.
Koristele appelsiininkuorella ja paahdetulla siemenillä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos kovasti 💖 On tosiaankin ollut kiireitä kun aloitin kokkauskurssin ja kaikkea muuta. Kurpitsaa en ole itsekään paljon käyttänyt mutta ajattelin käyttää vähän porkkanan tapaan 🙂 Kiva olla taas täällä!