27.11.2015
Haluamasi kokoinen (sokeri)kakkupohja, itse käytin 5 munan pohjaa
Täyte:
Kinuskikissan hedelmätäyte (itse valitsin mauiksi mango-persikka)
Kuorrutus:
Kaulintamassaa
2 pientä pakettia marsipaania (vaalean- ja tummanpinkkiä)
Mansikkamehua
Kiillesokeria
Paista kakkupohja. Anna jäähtyä ja muotoile kakku haluamasi muotoiseksi ja leikkaa osiin. Itse kokosin kakun lasikulhoon, jonka sisustaa olin kaventanut ja muotoillut foliotäytöllä ja tämän sitten päällystänyt elmukelmulla. Anna hyytyä vähintään 3 tuntia, itse annoin olla yön yli. Tämän jälkeen kumoa kakku tarjoilulautaselle. Päällystä halutessasi vielä kaulintamassalla tai jollain muulla tasoittavalla/tartunta-alustalla siistimmän lopputuloksen saamiseksi. Tee marmoroitua marsipaanimassaa kahdesta erivärisestä massasta. Pyöritä pitkäksi nauhaksi ja asettele aivopoimujen tyyppisesti kakun päälle. Itse käytin tähän viivotinta, kuten Yolanda käytti, jotta aivopuoliskoista tulisi mahdollisimman identtiset.
Kun kaikki marsipaani on laitettu niin tee mansikkakiille, jota tiputtelut pisaroittain aivojen päälle kunnes olet lopputulokseen tyytyväinen.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä