17.8.2017
Pohja:
100g margariinia
1 muna
3/4 dl sokeria
3,5 dl kaurahiutaleita
0,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
Täyte:
5-6 dl mustikoita
1 prk rahkaa
200g turkkilaista jogurttia
1 muna
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1-2 rkl perunajauhoja (riippuen mustikoiden kosteudesta)
1. Valmista pohja vatkaamalla hetki munaa, sokeria ja rasvaa. Lisää kuivat aineet ja levitä voidellun vuuan pohjalle.
2. Laita pohjan päälle mustikat.
3. Sekoita kaikki täytteen aineet ja kaada täyte mustikoiden päälle.
4. Paista 225 asteessa 20-30 min uunin tehosta riippuen. Anna jäähtyä hetken ennen tarjoilua
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Tässäpä kaikella tapaa maukas ja ihana piirakka: Suomi 100 juhlan hengessä lasten kanssa poimitut mustikat ja pohjan tiimoilta hieno aika matka 90- luvun luotto resepteihin, sekä jämät pois kaapista-kamppanjaa soveltaen täyte.
Varmasti ollut tosi hyvää, voin kuvitella sen! 🙂