16.2.2014
12 kpl muffinsseja
1,5 – 2 dl vadelmahilloa
1 dl maustamatonta tuorejuustoa
n. 100 g sokerikuorrutetta
Punaista marsipaania
Muffinsseina voi käyttää haluamaansa versiota, itse tein sitruunamuffinsseja.
Kun muffinssit ovat jäähtyneet, leikkaa veitsellä pohjasta sopivan kokoinen kolo. Lusikoi koloon hilloa tai muuta haluamaasi täytettä. Tässä versiossa käytin itsetehtyä vadelmahilloa (200 g vadelmia, 1 dl hillo-marmeladisokeria, keitetty hiljalleen noin 5 minuuttia).
Peitä kolo irtileikatulla pohjapalalla.
Sivele maustamatonta tuorejuustoa muffinssin päälle ja reunoille. Kauli sokerimassasta ohut levy, ja leikkaa siitä muotilla reilun kokoisia ympyröitä. Asettele sokerikuorruteympyrä muffinssin päälle ja painele reunat tiukasti kiinni. Koristelussa voi taas käyttää mielikuvitustaan rajattomasti, itse tehostin koristelua punaisella marsipaanilla 😉
Tässä ei tarvita älliä ja kukkia vaikka joskus mennäänkin päin kuravallia. Sorvankylä kiittää.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tämän pitäisi voittaa Tempaus! Ensinnäkin se on uskollinen esikuvalleen (reseptiä oli kirjoitettu ns. nenänpää musteessa). Toisekseen kakkusten ulkonäkö on visuaalisesti tyylikäs, kunhan sulkee ajatuksistaan Usko-Eevertin.