4.8.2015
Ainekset
2 munaa
vajaa ½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2½ dl rahkaa
2 dl kermaa
n. 1 dl Polka karkki rouhetta
Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.(Ensin kannattaa vatkata pelkkiä munia vähän aikaa, jolloin ne vaahdottuu nopeammin.)
Sekoita rahka joukkoon ja vatkaa myös kerma. Yhdistä vaahdot.
Lisää Polka rouhe muuhun seokseen ja laita pakastus rasiaan. Anna jäätyä pakkasessa yön yli.
Sekoita kahden ensimmäisen tunnin aikana noin puolen tunnin välein.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä