27.8.2018
1 banaani
2 dl kaurahiutaleita
1 dl vettä
40 g hasselpähkinärouhetta
40 g pinjansiemeniä
ripaus suolaa
Muussaa banaani haarukalla. Sekoita mukaan kaurahiutaleet, vesi, pähkinärouhe ja suola. Levitä seos nuolijalla ohueksi levyksi leivinpaperin päälle. Ripottele päälle pinjansiemenet ja paina siemeniä hieman kiinni taikinaan. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Leikkaa jäähtyneenä annospaloiksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos kommenteista!
maris: ihana tavata toinen banaania vierastava! 😀 Rakastan pinjansiemeniä ja ne maistuvat superhyviltä paahdettuina/paistettuina. Ilman niitä tämä jäisi varmasti liian vaisuksi.
Kinuskiemo: en ole kokeillut paistamista pannulla, mutta voisi hyvinkin toimia! Uunileipä oli itselle mieluisampi vaihtoehto siitäkin syystä, että ei tarvinnut käyttää ylimääräistä rasvaa.