4.3.2020
taikina:
• 200 g voita
• 2 dl sokeria vaahdota
• 3 kananmuna
• 3 dl vehnäjauhoja
• 2 tl leivinjauhetta
väliin:
• 3 päärynää
• 2 rkl vaahterasiirappia
päälle:
• 0,5 dl raesokeria
Kuori ja puolita päärynät, poista siemenkodat ja viipaloi.
Vatkaa voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi ja lisää munat yksitellen. Sekoita leivinjauhe ja vehnäjauhot pienessä kulhossa ja lisää ne taikinaan. Levitä puolet taikinasta voideltuun tai leivinpaperilla vuoratuun (irtopohja)vuoan ø 24cm, pohjalle. Lado päärynäviipaleet taikinan päälle. Valuta päälle vaahterasiirappia.
Lisää pinnalle raesokeria. Paista 175 asteisessa uunissa, alimalla tasolla, noin 50 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kinuskiemo, kiitos kommentista 😊