2.6.2015
2dl kermaa
1pss kakkumoussea (vanilja)
2dl maitoa
3rkl vettä
3 liivatelehteä
1prk päärynä-kinuskirahkaa
mansikoita
Vatkaakermasekä kakkumousse ohjeen mukaan. Laita liivatteet likoamaan viideksi minuutiksi veteen. Lämmitä vesi kattilassa ja sulata liivatteet. Yhdistä kerma ja mousse ja jaa se puoliksi. lisää toiseen rahka ja toiseen mansikat. Kaada puolet liivatteesta toiseen kippoon ja puolet toiseen. Annostele laseihin ensin pärynän makuista ja sen jälkeen mansikan makuista moussea. Laita jääkaappiin ja anna jähmettyä. Nauti <3
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kyllähän se ihan totta on ettei liivatteita tarvitsisi liottaa niin kauan. Laitoin liivatteet aivan ensimmäisenä likoamaan ja sen jälkeen aloitin kaiken muun niin tarvikkeiden haalimisen ja lasien etsimisen… Ei siis ollut murheita liian vähästä liottamisesta. Kaiken kaikkiaan minulta siis meni 20 minaa ennen kuin sain kaadettua liivatteet mousseen. Hyvä huomio ja kiitos kommentistasi! 😉 muutan sen nyt!