2.1.2019
Jäädyke
2 keltuaista
1 dl sokeria
0,5 kpl sitruunan kuoriraaste ja mehu
2 valkuaista
2 dl kermaa
2 dl tyrniomenasosetta
0,5 dl sokeria (maun mukaan)
Laita keltuaiset, sokeri, sitruunan kuoriraaste ja mehu paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos on kiissselimäistä ja vaaleankeltaista. Jäähdytä ja vatkaa sileäksi. Vaahdota valkuaiset, vatkaa kerma ja sekoita sitten keltuaisseoksen joukkoon. Lisää sokeri ja lopuksi sose huolimattomasti joukkoon. Kaada seos pakastamisen kestävävään vuokaan. Anna pakastua vähintään 4 tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Voi miten kaunis kakku! Se tuo tarjolle iloista ja valoisaa tunnelmaa. Kultaisissa tähdissä näkee positiivisia enteitä tulevasta.
Hyvää uutta vuotta ja makeita leipomuksia Kinuskileipomo Irzulle! 😊