13.6.2014
Pohja:
100 g voita
200 g Digestive-keksejä
Täyte:
150 g Caipinha-juomajauhetta
5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
4dl kermaa + 2 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria
200 g vaniljarahkaa
400g maustamatonta tuorejuustoa
3 kpl valkuaista
10 kpl liivatetta + 1 dl limemehua (n. 3 limen mehu)
mansikoita, persikoita, limeä
Pohjaa varten sulata voi ja sekoita murskattujen keksien joukkoon.
Taputtele vuoan pohjalle ja laita jääkappiin odottamaan kun teet täytteen.
Täytettä varten vaahdota kaikki kermat yms muut ja sekoita keskenään kaikki aineet. Lopuksi lisää kylmässä vedessä liotetut liivatteet kuumaan limemehuun ja sekoita norona täytteen joukkoon.
Maista vielä oman maun mukaan tarvitseeko lisää limeä tai sokeria. Caipisinha-jauhetta kun voi laittaa sen mukaan mitä itse mausta pitää 🙂
Anna hyytyä jääkaapissa yön yli ja koristele….
Tästä määrästä tulee kaksi kakkua. Siis täytettä. Iso ohje siksi että tein myös toisen kakun mutta toiseen tein gluteenittoman keksipohjan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä
Valkoinen kakku ja voimakkaanväriset hedelmät täydentävät ja korostavat toisiaan. Kun hedelmäkasa on noin muhkea, niin jokainen saa kakkupalansa mukaan myös palan hedelmää lautaselleen. Hieno kakku! 🙂
Herkullinen ja käytännöllinen (=nopea) koristeluidea.