8.5.2016
Minipohja (perinteinen ”lasipohja”):
2 munaa lasissa
Saman verran jauhoja ja sokeria laseihin mitattuna.
Täyte:
I prk Flora Vispiä
1/2 dl sokeria
Appelsiinihilloa/marmeladia
Kuorrute:
Puolet täytteeseen vatkatusta kermasta
1/2 prk (250g) appelsiinirahkaa
Ohje:
Tee kakkupohja tuttuun tapaan vatkaamalla munat ja sokerin vaahdoksi ja yhdistämällä siihen jauhot. Paista uunin keskitasolla n. 175 asteessa. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen tai kahteen osaan. Kostuta pohja maidolla tai appelsiinimehulla ja sivele päälle hilloa. Vatkaa täytteen ainekset ja ota siitä puolet erilleen. Levitä toinen osa vaahdosta hillon päälle. Tosita sama toiselle pohjalle.
Lisää toiseen osaan vaahtoa appelsiinirahka. Laita pursotuspussiin ja pursota pienemmällä tähtipäisellä tyllalla kakun reunat ja päällsiosa. Koristele appelsiiniviipaleilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos Kinuskiemo! Tällä ohjeella sain nopeasti testattua uusimman ostokseni- 15 cm vuoan. 🙂