15.03.2012   124 kommenttia

Kinuskikissalta leivontakirja!


Hyvä Kinuski-yhteisö!

Monet teistä ovat vuosien mittaan kannustaneet minua toteuttamaan unelmani omasta leivontakirjasta. Vuosi sitten rohkaistuin laittamaan projektin käyntiin ja lopputulos saapuu kauppoihin 20.3. Kirjaa saa ostaa myös suoraan minulta. Itse myydyt kappaleet signeeraan omakätisesti. 🙂 Tiedotan tilauskäytännöstä ensi viikon alussa!

Kirjani nimi on Kinuskikissa leipoo – Tervetuloa juhliin!. Yli 200-sivuinen teos kattaa juhlaleivonnaisten koko kirjon suolaisesta makeaan. Se tarjoaa inspiraatiota haastetta kaipaaville, mutta mukana on myös helppoja ja nopeita ohjeita. Kaikkia ohjeita pystyy helpottamaan koristelua keventämällä. Valtaosa resepteistä on uusia, mutta mukana on myös blogin kestosuosikkeja.

Olen halunnut tehdä reseptikirjan, joka toimii samalla kotileipurin oppikirjana. Kirjan alkuun on koottu rautaisannos tietoa kakkujen leipomisesta ja koristelun perustekniikoista. Vaihekuvat opastavat kädestä pitäen eri työtapoihin ja välineisiin.

Sain tänään ensimmäistä kertaa käsiini valmiin kappaleen kirjasta. Sitä hetkeä en unohda koskaan. ♥ Toivon teille elämyksellisiä hetkiä kirjan parissa! 🙂

Iloisin (ja jännittynein!) terveisin
Kinuskikissa