17.10.2007   4 kommenttia Kategoria: Kakunkuorrutteet
Erityisruokavaliot: Gluteeniton,  Liivatteeton,  Munaton,  Pähkinätön

Suklaakreemi


suklaakreemi1.JPG suklaakreemi2.JPG

Suklaakreemiä käytetään sokerikreemin tapaan kakkujen kuorrutteena. Pursotettaessa voit tarvittaessa notkistaa kreemiä lisäämällä tilkan maitoa tai kermaa.

Ainekset:
100 g voita tai margariinia
½ prk (à 250 g) mascarponejuustoa
250 g valkosuklaata, maitosuklaata tai tummaa suklaata
2 rkl tomusokeria


Ota voi ja mascarponejuusto ajoissa huoneenlämpöön pehmenemään.

Sulata suklaa. Yhdistä voi ja mascarpone tasaiseksi massaksi sähkövatkaimella sekoittaen. Lisää seokseen suklaasula ja tomusokeri koko ajan vatkaten. Jatka vatkaamista, kunnes massa on kuohkeaa.

Voit valmistaa kreemin etukäteen jääkaappiin. Huomioi kuitenkin, että kylmässä kreemi kovettuu. Voit käyttää sitä lyhyesti mikrossa saadaksesi siitä helpommin levitettävän/pursotettavan.

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
14 tassutusta

Kinuskikumppani

Kinuskikissan raparperireseptit



Nämä ihanuudet löydät raparperiresepteistä »

Toivepuodin kesäarvonta!

Kinuskikissa taikoo klassikoita

Kinuskikissan signeeraamat Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon -kirjat löydät Toivepuodista »

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kumppanit

meira_leivontatuotteet_kevat
suomi100

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit