17.10.2007   11 kommenttia Kategoria: Kakunkuorrutteet
Erityisruokavaliot: Gluteeniton,  Liivatteeton,  Munaton,  Pähkinätön

Suklaakreemi


suklaakreemi1.JPG suklaakreemi2.JPG

Suklaakreemiä käytetään sokerikreemin tapaan kakkujen kuorrutteena. Pursotettaessa voit tarvittaessa notkistaa kreemiä lisäämällä tilkan maitoa tai kermaa.

Ainekset:
100 g voita tai margariinia
½ prk (à 250 g) mascarponejuustoa
250 g valkosuklaata, maitosuklaata tai tummaa suklaata
2 rkl tomusokeria


Ota voi ja mascarponejuusto ajoissa huoneenlämpöön pehmenemään.

Sulata suklaa. Yhdistä voi ja mascarpone tasaiseksi massaksi sähkövatkaimella sekoittaen. Lisää seokseen suklaasula ja tomusokeri koko ajan vatkaten. Jatka vatkaamista, kunnes massa on kuohkeaa.

Voit valmistaa kreemin etukäteen jääkaappiin. Huomioi kuitenkin, että kylmässä kreemi kovettuu. Voit käyttää sitä lyhyesti mikrossa saadaksesi siitä helpommin levitettävän/pursotettavan.

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
19 tassutusta

Kinuskikumppani

Kinuskiyhteisön joulukalenteri

  • 16

Kurkkaa aiemmat luukut »

Toivepuodin joulukuun arvonta



Kinuskikissan Toivepuodin joulukuun arvonnassa palkintona inspiroiva seinäkalenteri resepteineen.

Kehittele resepti Kinuskikissalle

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit