Tämän vuotisesta Kinuskikissan pääsiäiskakusta tuskin voi syntyä kahta samanlaista versiota; lopputulos on niin tekijänsä näköinen. Tätä kakkua maalatessa heilui kaikkiaan kolme pensseliä, mutta päävastuun koristelusta ottivat kuitenkin 5-vuotiaat Pikku-Kinuskit. Jättimäisen suklaamunan koristelu onnistuu siis niin isommilta kuin pienemmiltäkin maalareilta.

Kookoksen maku kakussa ei ole läpitunkeva vaan se maistuu pikemminkin hienona aromina suklaan taustalla. Kookoskerma on hyvä vaihtoehto muille kasviperäisille vispeille. Se ei vispaudu aivan yhtä jämäkäksi vaahdoksi, mutta mahdollistaa kuitenkin moussemaisen täytteen. Kookoskerman voi korvata toki myös soija-/kauravispillä tai tavallisella vispikermalla. Muista, että kasvivispit vaahtoutuvat parhaiten kylminä.

Kiitos valokuvaaja Liisa Takalalle näistä kuvamuistoista, joissa touhuavat pikkumaalarit, emon hääriessä taustalla. Yksi kuvista päätyi myös uusimpaan Kaksplus-lehteen.