10.06.2017   4 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Pizzat, voileivät, iltapalat
Erityisruokavaliot: Kasvisruokavalio,  Liivatteeton,  Pähkinätön

Tortilla-salaattipizza


Tämä on mielestäni paras tapa syödä tortilloja! Keksin pizza-tortillan joitain aikoja sitten ratkaisuna ikuiseen ongelmaan pursuilevien täytteiden kanssa. Kun tortillaan haluaa jauhelihan (tai korvaavan kasvistäytteen) lisäksi laittaa myös reilusti salaattiaineksia, ei laitosta saa oikein mitenkään järkevästi syötyä. Ongelma ratkeaa, kun lettua ei yritäkään kääriä rullalle, vaan tekee siitä pizzan, joka nautitaan siististi haarukalla ja veitsellä.

Ainekset:
täysjyvätortilloja
tacokastiketta
texmex-härkistä (tai tacomausteseoksella maustettua jauhelihaa)
cheddar-juustodippiä
amerikansalaattia
kurkkua
paprikaa
kirsikkatomaatteja
kevätsipulia
(jalapenoja)
maissilastuja
ranskankermaa


Levitä tortillaletun päälle tacokastiketta. Koska täytteitä tulee reilusti, ei kastikkeen kanssa kannata pihistellä, jotta pizzaan tulee makua. Levitä päälle härkistä ja nokareittain juustodippiä. Paista 200 asteessa 5-8 minuuttia tai kuumenna pizza mikrossa.

Kasaa samantien päälle esivalmistellut salaattiainekset: silputtua amerikansalaattia, paloiteltua kurkkua, paprikaa ja tomaatteja sekä renkaiksi leikattua sipulia. Murskaa päälle maissilastuja ja valuta pinnalle ranskankermaa. Tarjoile samantien.

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
29 tassutusta

Kinuskikumppani

Kinuskikissan tervehdys

Hyvää uutta leivontavuotta, sinä lukija! Kyselin teiltä arvontasivulla reseptitoiveita tammikuulle. Käykää ilmaisemassa tahtonne siellä! :) Alkuvuosi painottuu näillä näkymin hieman enemmän suolaiseen leivontaan ja myös kevyempien herkkujen kategoria täydentyy uusilla ohjeilla. Vuosi 2018 pitää sisällään myös uuden teeman Unelmien Talo&Koti -lehdessä, joka julkaisee Kinuskikissan leivontakoulua. Leivontakoulun resepteissä yhdistellään erilaisia klassikoita meiltä ja maailmalta. Tammikuun numerossa toisiinsa sulautuvat red velvet cake ja suklainen brownies. Siinäpä siis herkullista lukuvinkkiä vuoden alkajaisiksi! :)

Kommentoi »   Aiemmat tervehdykset »

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Toivepuodin tammikuun arvontaTammikuun arvonnassa palkintona Wiltonin sydänvuoka, päivänkakkara-lautasia sekä keväisiä lehti-lautasliinoja.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

valio-tammikuu

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit