09.02.2017   3 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Muut suolapalat,  Ystävänpäivä
Erityisruokavaliot: Kasvisruokavalio,  Liivatteeton,  Munaton,  Pähkinätön

Sydämelliset cocktailpalat


ystavanpaiva-cocktailpalat

Perinteisiin cocktailpaloihin saa romantiikkaa leikkaamalla aineksista sydämiä! Tämä kattaus on helposti sovellettavissa myös kasvisruokavalioon.

Sydänleipäset

pyöreitä ruiskeksejä (esim. Väinämöisen palttoon napit)
tuorejuustoa (maustettua tai maustamatonta)
kurkku
punainen suippopaprika


Levitä ruiskeksien päälle tuorejuustoa. Leikkaa kurkusta viipaleita. Tee viipaleiden keskelle aukot pienellä sydänmuotilla. Leikkaa suippopaprika leveiksi suikaleiksi. Ota paprikasuikaleista kuvioita samalla sydänmuotilla. Laita sydämet kurkkuviipaleiden keskelle. Nosta koristeet ruiskeksien päälle.

Sydämelliset cocktail-tikut

Vinkki: Sydämen muoto onnistuu parhaiten selkeästi pitkänmallisista miniluumutomaateista. Kannattaa vertailla ruokakauppojen valikoimia.

miniluumutomaatteja
prinssinakkeja
viinirypäleitä
kurkkua
leipäjuustoa


Leikkaa miniluumutomaatit pituussuunnassa viistosti kahtia. Aseta puolikkaat vastakkain siten, että muodostuu sydän. Kiinnitä osat toisiinsa cocktailtikulla. Tee samoin prinssinakeille ja viinirypäleille. Leikkaa kurkusta viipaleita ja ota sydänmuotilla kuvioita (tai käytä edellä ylimääräiseksi jääneitä kurkkusydämiä). Ota myös leipäjuustosta kuvioita muotilla. Kiinnitä koristeet cocktailtikkuihin.

ystavanpaiva-cocktailpalat-vaihe ystavanpaiva-cocktailpalat-vaihe-2
ystavanpaiva-cocktailpalat-vaihe-3 ystavanpaiva-cocktailpalat-vaihe-4

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
45 tassutusta

Kinuskikumppani

Kinuskikissan tervehdys

Hyvää uutta leivontavuotta, sinä lukija! Kyselin teiltä arvontasivulla reseptitoiveita tammikuulle. Käykää ilmaisemassa tahtonne siellä! :) Alkuvuosi painottuu näillä näkymin hieman enemmän suolaiseen leivontaan ja myös kevyempien herkkujen kategoria täydentyy uusilla ohjeilla. Vuosi 2018 pitää sisällään myös uuden teeman Unelmien Talo&Koti -lehdessä, joka julkaisee Kinuskikissan leivontakoulua. Leivontakoulun resepteissä yhdistellään erilaisia klassikoita meiltä ja maailmalta. Tammikuun numerossa toisiinsa sulautuvat red velvet cake ja suklainen brownies. Siinäpä siis herkullista lukuvinkkiä vuoden alkajaisiksi! :)

Kommentoi »   Aiemmat tervehdykset »

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Toivepuodin tammikuun arvonta



Tammikuun arvonnassa palkintona Wiltonin sydänvuoka, päivänkakkara-lautasia sekä keväisiä lehti-lautasliinoja.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit