06.06.2012   19 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Muut suolapalat
Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Munaton,  Pähkinätön

Rukiiset lohileivokset


Tämäntapaisia pikkusuolaisia olen syönyt muutaman kerran siskoni järjestämillä kahvikutsuilla. Ne ovat vieneet kielen mennessään ja nyt tein sellaisia itsekin. Nämä maistuvat myös kylminä piknik-eväinä ja sopivat hyvin pakastettaviksi.

20 kpl

Pienet lohipiiraat


Taikina:

2 dl vehnäjauhoja
2 dl ruisjauhoja
125 g voita tai margariinia
¼ dl vettä

Täyte:
150 g ruohosipulituorejuustoa
175 g kylmäsavulohisiivuja
sitruunamehua
valkopippuria
tilliä


Yhdistä jauhot keskenään. Paloittele joukkoon voi ja nypi sekaisin jauhojen kanssa. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Painele taikinaa alumiinisten tai silikonisten leivosvuokien pohjalle ja noin 1 cm matkalta reunoille.

Levitä taikinan päälle reilu lusikallinen tuorejuustoa.

Leikkaa lohesta sopivan kokoisia paloja ja jaa palat vuokiin. Purista päälle hieman sitruunamehua ja rouhi mausteeksi valkopippuria. Viimeistele silputulla tillillä.

Paista lohileivoksia 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
19 tassutusta

Kinuskikumppani

Kinuskikissan raparperireseptit



Nämä ihanuudet löydät raparperiresepteistä »

Toivepuodin kesäarvonta!

Kinuskikissa taikoo klassikoita

Kinuskikissan signeeraamat Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon -kirjat löydät Toivepuodista »

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kumppanit

suomi100
meira_leivontatuotteet_kevat

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit