Kategoria: Helpot ja nopeat,  Suolaiset piirakat 25.02.2010   35 kommenttia
Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Pähkinätön

Rucola-lohipiirakka


Juustoinen kylmäsavulohipiirakka

Pohja:
2 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl ruisjauhoja
150 g voita tai margariinia
½ dl vettä

Täyte:
200 g kylmäsavulohisiivuja
1 dl tilliä
½ dl rucolaa
2 dl ruokakermaa
1 dl emmantal-juustoraastetta
150 g raejuustoa
2 munaa

Päälle:
rucolaa


Yhdistä vehnä- ja ruisjauhot kulhossa. Paloittele joukkoon voi/margariini ja nypi sekaisin jauhojen kanssa. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Levitä taikina kevyesti painellen voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paloittele kylmäsavulohi. Hienonna tilli ja rucola. Sekoita kaikki täyteainekset keskenään. Kaada vuokaan.

Kypsennä 200 asteessa 35 minuuttia. Suojaa pinta foliolla, jos se tummuu ennen aikojaan.

Koristele valmis piirakka rucolanlehdillä.

Jaa yhteisöpalveluissa

Testasitko? Arvostele resepti!

1 tassu2 tassua3 tassua4 tassua5 tassua

46 arvostelua, keskiarvo 4.11 tassua
Loading...Loading...