25.02.2010   35 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Suolaiset piirakat
Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Pähkinätön

Rucola-lohipiirakka


Juustoinen kylmäsavulohipiirakka

Pohja:
2 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl ruisjauhoja
150 g voita tai margariinia
½ dl vettä

Täyte:
200 g kylmäsavulohisiivuja
1 dl tilliä
½ dl rucolaa
2 dl ruokakermaa
1 dl emmantal-juustoraastetta
150 g raejuustoa
2 munaa

Päälle:
rucolaa


Yhdistä vehnä- ja ruisjauhot kulhossa. Paloittele joukkoon voi/margariini ja nypi sekaisin jauhojen kanssa. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Levitä taikina kevyesti painellen voidellun piirakkavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille.

Paloittele kylmäsavulohi. Hienonna tilli ja rucola. Sekoita kaikki täyteainekset keskenään. Kaada vuokaan.

Kypsennä 200 asteessa 35 minuuttia. Suojaa pinta foliolla, jos se tummuu ennen aikojaan.

Koristele valmis piirakka rucolanlehdillä.

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
46 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

dansukker_taloussokeri

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kesän makein hillokolmikko

hillotrio
Lettujen päälle, pannarin kanssa, kakun väliin... Kinuskikissa julkaisi hillosuosikkinsa!


Kumppanit

kinuskikissa-puoti2
punnitse-ja-saasta

Taikapölyä ilmassa!

kansi_kinuskikissataikoo_v08.indd
Herkullinen uutuuskirjani Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon on ilmestynyt! Kirjaa myydään kirjakaupoissa kautta maan. Signeerattuja kirjoja on mahdollisuus tilata Kinuskikissan Toivepuodista.


Uusimmat kommentit

  • Toffe
    maris: Hei Toffe! Oli todella mielenkiintoista ja mukavaa lukea esittelyäsi. :) Täytyy nyt heti sanoa, että minun piti viime jouluksi…
  • Toffe
    Kinuskikissa: Tervehdys Toffe! Sinut tunnetaan täällä Kinuskiyhteisössä näyttävistä leivonnaisista. Resepteissäsi on aina erityistä jujua ja ajatusta mukana. On helppo yhtyä tuohon…
  • Ruusuinen raparperikakku
    Kinuskikissa: inkkarikettu: minä taas aprikoin, jäikö maku liian laimeaksi, kun kakun nimi kuitenkin lupaa ruusua. Ei siis ainakaan näinpäin. :) Ruusussa…
  • Pulled pork -voileipäkakku
    Kinuskikissa: isrik: kyllä se varmasti onnistuu. En näe tässä mitään pakastuksen kannalta herkkää ainesosaa. Kinkkukuorrutteen tekisin vasta sulattamisen jälkeen.
  • Mascarponella hunnutettu raparperipiiras
    Kinuskikissa: maris: olipa hienoa kuulla! Taas yhden ohjeen "pakastuskelpoisuus" todennettu. Kiitos tiedosta ja erittäin mieltä lämmittävästä palautteesta. :)
  • Kesän hillotrio
    Kinuskikissa: Riitta: ragni antoikin sinulle jo linkin Dansukkerin sivuille. Käytännössä säilyvyyteen vaikuttaa moni seikka, mm. oikeaoppinen purkittaminen ja sokerin määrä. Itse…
  • Toiveet ja kehitysehdotukset
    Ari Pekka Virtanen: just toi mä mustin väärin kiitos
  • Brownies-pohja
    Kinuskikissa: maris: hyvä ajatus! :)
  • Raparperi-mansikka-valkosuklaatäyte
    Kinuskikissa: piiku74: uskoisin, että kumoamistekniikkakin onnistuu. :)

Kumppanit