28.06.2010   33 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Muut suolapalat
Erityisruokavaliot: Pähkinätön

Rieskarullat


Rieskarullista saa tosi helposti pieniä suolapaloja. Poroversiota tarjosi ystäväni hiljattain ja teinkin sitten juhannuksena rullia sekä porosta että lohesta. Tuorejuustoa voi vaihdella maun mukaan. Poroversioon sopisi myös esimerkiksi valkosipuli,- piparjuuri- tai chili-paprikatuorejuusto. Lisämakua saa yrteillä, vaikkapa persiljalla. Lohirulliin voi lisäksi rouhia valkopippuria ja puristaa sitruunamehua. Pororulliin suosittelen ohuita poropaistisiivuja, ne riittivät juuri sopivasti tuomaan poron makua ja ovat muutenkin jotenkin miellyttävämpiä syötäviä kuin paksut siivut.

Poro-rieskarullat


Pororullat:

rullarieskaa
ruohosipulituorejuustoa
poron kylmäsavupaistia (ohuen ohut)

Levitä rieskan pinnalle tuorejuustoa. Laita päälle porosiivuja. Kääri rullalle.




Lohirullat:
rullarieskaa
ruohosipulituorejuustoa
tilliä
kylmäsavulohta

Levitä rieskan pinnalle tuorejuustoa. Silppua tilliä ja laita päälle lohisiivuja. Kääri rullalle. Leikkaa rullat sopiviksi annospaloiksi (n. 1,5 cm).

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
72 tassutusta

Kinuskikumppani

Osallistu kekritempaukseen 8.10. mennessä

Toivepuodin syyskuun arvonta!

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit

meira_leivontatuotteet_kevat
suomi100