Kategoria: Muut suolapalat 28.06.2010   30 kommenttia

Rieskarullat


Rieskarullista saa tosi helposti pieniä suolapaloja. Poroversiota tarjosi ystäväni hiljattain ja teinkin sitten juhannuksena rullia sekä porosta että lohesta. Tuorejuustoa voi vaihdella maun mukaan. Poroversioon sopisi myös esimerkiksi valkosipuli,- piparjuuri- tai chili-paprikatuorejuusto. Lisämakua saa yrteillä, vaikkapa persiljalla. Lohirulliin voi lisäksi rouhia valkopippuria ja puristaa sitruunamehua. Pororulliin suosittelen ohuita poropaistisiivuja, ne riittivät juuri sopivasti tuomaan poron makua ja ovat muutenkin jotenkin miellyttävämpiä syötäviä kuin paksut siivut.



Pororullat:

rullarieskaa
ruohosipulituorejuustoa
poron kylmäsavupaistia (ohuen ohut)

Levitä rieskan pinnalle tuorejuustoa. Laita päälle porosiivuja. Kääri rullalle.




Lohirullat:
rullarieskaa
ruohosipulituorejuustoa
tilliä
kylmäsavulohta

Levitä rieskan pinnalle tuorejuustoa. Silppua tilliä ja laita päälle lohisiivuja. Kääri rullalle. Leikkaa rullat sopiviksi annospaloiksi (n. 1,5 cm).

Jaa yhteisöpalveluissa

Testasitko? Arvostele resepti!

1 tassu2 tassua3 tassua4 tassua5 tassua

39 arvostelua, keskiarvo 3,69 tassua
Loading ... Loading ...