21.11.2009   23 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Suolaiset pikkuleivät
Erityisruokavaliot: Kasvisruokavalio,  Liivatteeton

Parmesaanikeksit


parmesankeksit

Parmesan-keksien ohje on tämän vuotisesta Kaikkien aikojen Joulu -lehdestä. Parhaimmillaan ja pehmeimmillään nämä ovat tuoreina tai mielellään saman päivän aikana leivottuina.

20 kappaletta

Parmesan-juustokeksit

Taikina:
3 dl parmesan-raastetta
2 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl seesaminsiemeniä
125 g voita tai margariinia
1 muna

Pinnalle:
½ dl parmesan-raastetta
seesaminsiemeniä

00aa

Raasta parmesan-juusto. Sekoita keskenään juustoraaste, vehnäjauhot ja seesaminsiemenet. Paloittele voi joukkoon ja nypi sekaisin muiden aineiden kanssa. Lisää muna ja vaivaa tasaiseksi.

Nosta taikinanokareita pellille leivinpaperin päälle ja painele jauhotetuilla sormilla noin 1 cm paksuiksi kekseiksi. Ripottele pinnalle parmesan-raastetta ja seesaminsiemeniä.

Paista 200 asteessa 12 – 15 minuuttia.

parmesankeksit_1

parmesankeksit_2

parmesankeksit_3

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
16 tassutusta

Kinuskikumppani

Mustikasta on moneksi!



Nämä ja muut herkut löydät mustikkaresepteistä.

Toivepuodin elokuun arvonta!



Arvontapalkintoina elokuussa punainen pompom, puna-valkoraidalliset paperipillit, rapumuotti ja Kinuskikissan pieni levityslasta.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit

meira_leivontatuotteet_kevat
suomi100