Tämä resepti on kaveripiirissäni kerännyt suosiota paitsi makunsa myös muunneltavuutensa ansiosta. Välillä koolla on ollut yhdistelmä erilaisia ruokarajoitteita, joiden vuoksi tarjoilu on täytynyt sovittaa gluteenittomaksi, munattomaksi ja maidottomaksi. Pelastajana on toiminut kerta toisensa jälkeen tämä omenapiirakka, jonka täytteessä voi käyttää myös esimerkiksi raparperia tai marjoja. Alkuperäinen resepti on kuulemma Kotikokki-palvelusta nimellä kaikkien kehuma omenapiirakka. Nytpä liityn siis kehujien joukkoon! 🍏 🍎
AEMLO: toit itse esiin tuon liian kuuman voisulan. Onhan se toki mahdollista, että jos voita oikein kiehuttaa, niin se ei enää sulaudu muihin aineksiin, kuten on tarkoitettu. Muuta mahdollisuutta en nyt oikein keksi.