31.08.2016   8 kommenttia Kategoria: Muuta makeaa,  Syksy,  Täytteet
Erityisruokavaliot: Gluteeniton,  Liivatteeton,  Maidoton,  Munaton,  Pähkinätön,  Vegaaninen

Omenahillo


omenahillo

Kanelilla ja muskottipähkinällä maustettu omenahillo säilöö omenasadon hedelmät. Raikas ja maukas hillo on helppo valmistaa. Se sopii niin puuroon, lettuihin, pannukakkuun, vohveleihin kuin kakun täytteeksi.

1 litra valmista hilloa

Ainekset:
1 kg omenoita
300 g hillosokeria
½ dl vettä
1 iso tai 2 pientä kanelitankoa
½ tl muskottipähkinää

Kuori omenat ja poista omenankodat. Leikkaa omenat kuutioiksi. Laita kuutiot kattilaan ja lisää loput aineet. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 15-20 minuuttia, kunnes omenat ovat pehmenneet ja osittain soseutuneet. Poista kanelitangot. Säilö puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin.

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
41 tassutusta

Kinuskikumppani

Osallistu kekritempaukseen 8.10. mennessä

Toivepuodin syyskuun arvonta!

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

meira_leivontatuotteet_kevat
suomi100

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit