Tämä ohje on kulkenut matkassani pitkään ja kaivan sen esiin aina, kun haluan leipoa jotain helppoa ja hyvää. Todella rakastan sitruunatortun raikkautta! Halutessasi vielä nopeuttaa valmistusta, voit käyttää pakastealtaan murotaikinaa. Täyte on raikkaan kirpeä, joten tarjoilusuosituksena on makea kermavaahto tai vaahtoutuva vaniljakastike.
Sitruunatorttu on parhaimmillaan jääkaappikylmänä. On siis suositeltavaa paistaa torttu jo tarjoilua edeltävänä päivänä. 🍋 🍋 🍋
Aino: lukaisin vanhempia kommentteja läpi ja siellä joillakin oli käynyt samalla tavalla eli pohja ja täyte sekoittuneet. Sitten taas toisilla leipureilla osaset pysyneet hyvin paikallaan. Vaan mistä löytyy selitys tälle? Se ei ole vielä selvinnyt… Gluteenittomana on onnistuttu eli siitä ei ole kyse.