06.11.2017   Ei kommentteja Kategoria: Isän- ja äitienpäivä,  Kakkutikkarit
Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Pähkinätön

Movember-popsit


Movember on kansainvälinen hyväntekeväisyyskampanja, johon miehet osallistuvat kasvattamalla itselleen viikset marraskuun aikana. Kampanjan tarkoituksena on kerätä varoja ja lisätä tietoisuutta miesten terveysongelmista, kuten eturauhassyövästä.

Viiksiteema sopii marraskuuhun myös isänpäivän tiimoilta. Isän, miehen tai isoisän voi toki yllättää muulloinkin näillä veikeän viiksekkäillä kakkutikkareilla. 🙂 Halutessasi voit kuorruttaa pallot myös värillisellä melts-kuorrutteella.

16 kappaletta

Ainekset:
1 pkt (345 g) Fazerina-täytekeksejä
100 g appelsiinituorejuustoa
300 g valkosuklaata
16 minttusuklaakonvehtia
elintarvikeliimaa tai sokerikuorrutetta
viiksikoristeita


Erota 16 täytekeksistä kansiosat ja säästä ne koristelua varten. Laita jäljellä olevat osat (alempi keksi ja täyte) sekä loput, kokonaiset keksit tehosekoittimeen. Hienonna. Yhdistä keksimurska vatkaimella tai kädellä vaivaamalla tuorejuuston kanssa. Pyörittele keksimassasta palloja. Laita pallot leivinpaperilla vuoratulle leikkuulaudalle ja anna olla jääkaapissa pari tuntia, jotta pallot kovettuvat.

Tee kuorrutus kahdessa erässä, jotta suklaa ei ehdi jähmettyä kuorruttamisen aikana. Sulata puolet valkosuklaasta mikrossa miedolla lämmöllä (n. 250 W). Laita suklaasula juomalasiin tai muuhun kapeaan astiaan. Ota puolet keksipalloista jääkaapista, jätä loput vielä viileään. Kasta tikkaritikun pää suklaasulaan ja työnnä keksipallon sisään niin, että leikkuulautaa vasten painunut tasainen puoli tulee päälle (siihen sovitetaan hattu). Upota keksipallo suklaasulaan. Anna ylimääräisen suklaan valua pois. Laita keksitikkarit pystyyn sokerilla täytettyyn astiaan tai koristelualustaan.


Odota, että suklaa jähmettyy. Sen jälkeen tikkarit voi säilöä rasiassa jääkaapissa, jos et samantien koristele niitä. Sulata loput suklaasta ja kuorruta jäljellä olevat keksipallot samaan tapaan.

Liimaa koristelua varten erottamiesi keksien päälle minttusuklaakonvehdit elintarvikeliiman tai sokerikuorrutteen avulla. Anna jähmettyä. Koristele popsit kiinnittämällä niihin hatut ja viikset elintarvikeliimalla.

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
18 tassutusta

Kinuskikumppani

10-vuotisale Toivepuodissa 30.11. saakka

Toivepuodin marraskuun arvontaKinuskikissan Toivepuoti on Suomi 100 -teemassa kiinni erilaisilla sinivalkoisilla tuotteilla. Tämän kuun arvonnassa voi voittaa sinistä sokerimassaa, pienen Suomi-muotin, Suomi 100 -lautasliinoja, kakkukynttilät ja ilmapalloja.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

suomi100

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit