7.6.2012
Tuorejuustohyllyä skannaillessa silmiini osui pari houkuttelevaa uutuutta. Sitruunatuorejuustoa olen Valiolta oikein toivonutkin, joten se oli ilman muuta hyvä löytö. Mangotuorejuuston poimin kuitenkin ensimmäisenä kokeiltavaksi. Mango maistui riittävän voimakkaana antamaan selkeän maun esimerkiksi täytekakun täytteeseen kermavaahtoon sekoitettuna. Ilahduttavaa huomata, että mukaan oli päässyt oikeita hedelmänpaloja. Itse tein tuorejuustosta mansikka-mangotäytteen. Mango antoi hedelmäisen säväyksen, mutta antoi tilaa kesäisille mansikoillekin. Oletteko te jo ehtineet kokeilla mangotuorejuustoa? Mitä olette tykänneet? Mitä olette tuorejuustosta tehneet? Antakaa vinkkejä! 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Tein tyttäreni ristiäisiin mangomoussetäytekakun tällä ohjeella:
3 liivatelehteä
200 g mangotuorejuustoa
1 prk mangoja valutettuna
1 prk flora vispiä
sokeria ja vaniljasokeria oman maun mukaan
tilkka mangon lientä
Pohjan tein gluteenittomana pellille (kaksi pellillistä). Ohjeen tuplasin, mutta liivatelehtiä laitoin 5kpl.