14.5.2016
Leipäpalojen koosta riippuen 15-25 kpl, voi tehdä pieniä coctailpalojakin.
ruisleipää ( Nämä taisi olla Oululaisen viipaleita)
200 g Creme fraiche 34 %
200 g Creme Bonjour savulohi ja piparjuuri tuorejuusto
2,5 dl Flora vispiä
n. 100 g valkosipulituorejuustoa
sitruunapippuria
tuore timjamia
muutama pyöräytys Santamaria kalamaustetta myllystä
1 sitruunan raastetu kuori ja tilkka sen mehua
300-400 g savulohta ( hyvin pieneksi pilkottuna)
(maista suola, ei välttämättä tarvitse kun savulohet on suolaisia)
2-4 ruohosipulin vartta koristelun
Pursotuspussiin iso tähtitylla ja seos pussiin. Laita pussi jääkaappiin odottamaan leipien täyttöä. Voi tehdä jo edellisenä päivänä mutta silloin jätä seos vielä kulhoon odottamaan ja sekoita ennen pussiin laitoa.
Ruohosipulia koristeeksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1531 tähteä
Kiva kun tykkäsit. 1 tl sitruunapippuria( tavallista) voi olla aika paljon että ihan oman maun mukaan. Itse käytän kotikastronomin sit.pip niin siinä on enemmän sitruunaa kuin pippuria😊
Tiedäthän sinä että ohjeet on aika suuripiirteisiä kun jotain tekee ja romauttaa omien kätösten kautta muutamia hyppysellisiä… niin siinä on määrää aika vaikee arvioida. Otankin tuon 1 tl pois niin ei tule kellään liian pippurista.