20.5.2016
Tavallinen sokerikakkupohja
Kostutuksessa rommia joka on laimennettu appelsiinimehulla
Appelsiinihillo on kolmessa välissä, täyte riitää kahteen väliin kun ei tee hirmu paksuja.
Täyte:
3 liivatetta
1 purkki valkosuklaa lime rahkaa
1 sitruunan rastettu kuori
2 limen raastettu kuori
n. 0,5 dl limen mehua
200 g appelsiinituorejuustoa
4 dl dl vipsikermaa
100 g valkosuklaata
vanilijaa
sokeria maun mukaan
vihreää elintarvikeväriä
Marsipaanin alla: Flora vispiä ja hieman vanilijakreemiä.
Laita liivatteet likoamaan. Vaahdota vispi, lisää rahka. Raasta sitruuna ja limet. Sulata valkosuklaa ja lisää tuorejuustoon.
Sulata liivatteet kiehuneeseen limemehuun ja lisää tuorejuuston joukkoon hieman jäähdyttyään.
Tuorejuusto rahka vaahtoon, lisää väri, vanilija, sokeri. Vatkaa sekaisin hieman pienemmillä kierroksilla.
Koristeet on tehty suoraan sulatetusta tummasta suklaasta ja spreijattu hopea suihkeella. Kukat ovat marsipaania kuten päällinenkin.
Vinkki: sreijauksen aikana suojaa koko ympäristö!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Kiitos kommentista nalamuru😊 Huvittavinta oli et mies ei ensi tajunnu et olin ite väkertäny noi suklaakoristeet. Selvis hänelle paljon myöhemmin – hämmästys oli suuri😂 eihän miehet tiedä et tommosia ei valmiiksi saa. Mut kiva oli kokeilu , tosin vaatii niin järkyttävän vakaata kättä, jota en omista. Tehty ihan pelkällä minigrip pussilla, seuraavan kerran kokeilen pienen pientä pyöreäpäistä tyllaa?!