Kinuskileipomo sojan kotikeittiö

Kategoria: Juusto- ja hyydykekakut,  Kevyet herkut Nähty 16297 kertaa
 
28.10.2014
 
2 kommenttia

vanilja-mango-juustokakku


Tämän ohjeen alkuperäisen idean olen joskus vuosia sitten saanut siskoltani, joka on saanut sen ystävältään. Muokkasin sitä vähän omaan makuun ja vuokaan sopivammaksi. Tässä raikas ja kevyempi vaihtoehto juustokakku herkutteluun =)

Pohja:
200g keksejä, esim. digestive
75g margariinia

Täyte:
1 prk flora vispiä
4 dl piimää
1dl vaniljajogurttia
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
7 liivatelehteä
4 rkl sitruunamehua

Kiille
2 purkkia mangososetta (lastenruoka siis)

1. Murskaa keksit ja lisää sulatettu rasva. Taputtele pohja irtopohjavuokaan (24-26cm)
2. Vaahdota flora vispi ja lisää muut aineet. Sulata liotetut liivatteet sitruunamehuun ja lisää täytteeseen.
3. Anna hyytyä jääkaapissa n.3h. Viimeistele mangososeella, se pysyy siinä ihan sellaisenaan.
4. Herkuttele!