28.6.2015
Ainekset:
50 g voita tai margariinia
1 rkl Hunajainen Sam Hunaja&Inkivääri hunajaa
1/2 dl ruokosokeria
50 g valkosuklaata
3 dl riisimuroja
1. Mittaa kattilaan voi, sokeri ja hunaja. Sulata miedolla lämmöllä.
2. Lisää pienitty suklaa ja sekoittele tasaiseksi. Varo keittämästä!
3. Lisää riisimurot, sekoita ja annostele pieniin muffinssivuokiin/ karkkivuokiin
4. Laita jääkaappiin kovettumaan, ja nauti hetken kuluttua
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2779 tähteä
Mokkapalat
2532 tähteä
Brookies
1784 tähteä
Britakakku
1473 tähteä