19.11.2015
n. 25 kpl
n. 60 g kuorittuja hasselpähkinöitä
200 g Marabou-maitosuklaata
Pilko 100 g suklaata paloiksi ja sulata mikrossa täydellä teholla 30 sekuntia. Sekoita. Jatka sulattamista kahdessa 15 sekunnin pätkässä. Sekoita suklaata aina väleissä. Oma suklaani oli sulaa tässä kohti. Kaada kaikki hasselpähkinät sulaan suklaaseen. Sekoita hyvin ja nostele leivinpaperin päälle 3 pähkinän muodostelmissa. Anna kovettua.
Sulata loput suklaat edellä kuvatulla tavalla. Nostele kolmen pähkinän keot sulaan suklaaseen (itse laitoin useamman kerralla). Nostele taas leivinpaperin päälle kovettumaan.
Jos suklaata jää yli ja haluat autenttisen näköiset konvehdit, voit vetää ylijäänellä suklaalla konvehtien pintaan raitakuvion.
Huom! Suklaan kulutus riippuu pähkinöiden koosta ja muodosta sekä siitä, miten paksulti tai ohuelti saat suklaan tarttumaan konvehtien pintaan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä