Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Piperrys

Fazerina-keksijäätelö

30.6.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_0011_600x600.jpg

N. 2 litraa valmista jäätelöä

8 dl vispikermaa
1 prk kondensoitua maitoa
0,75 dl glukoosisiirappia
teelusikan kärjellinen suolaa
1 pötkö Fazerina-keksejä

Vatkaa kerma vaahdoksi. Rouhi keksit karkeaksi rouheeksi. Lisää kermavaahtoon kondensoitu maito, glukoosisiirappi, suola ja keksimurut.
Sekoittele lastalla varovasti sekaisin.
Pakasta kannellisessa astiassa vähintään kahdeksan tuntia.

Kategoriat

KesäMuuta makeaa

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_WP_20171219_15_42_23_Rich_400x400.jpgPiperrysJoulumenestys
5
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_WP_20170122_10_43_51_Rich_400x400.jpgPiperrys70 % sokerikakkupohja
5
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_WP_20170305_19_42_03_Rich_400x400.jpgPiperrysPunajuuriburgeri
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_WP_20170209_10_26_52_Rich_400x400.jpgPiperrysLaskiaistötteröt
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_WP_20170205_10_33_21_Rich_400x400.jpgPiperrysKahden suklaan ja herukan kakku
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_WP_20170125_13_46_15_Rich_400x400.jpgPiperrysSoija-broileripyörykät

Kommentit (4)

Piperrys
Kinuskileipomo Piperrys
1.7.2015 15:25

Tänään selvisi, miksi jäätelö on kivikovaa: glukoosisiirappi löytyi astian pohjalta (glukoosisiirapin tehtävä massassa on tehdä siitä pehmeä ja hileetön). Vaatii vielä tuotekehitystä tämäkin ohje…
Eli lisää jätskiä tiedossa, slurps!

Piperrys
Kinuskileipomo Piperrys
30.6.2015 16:05

Mun mielestä parasta tässä on se, että massan voi jakaa vaikka 4 osaan ja maustaa jokaisen osan erilailla. Jokainen saa siis oman herkkujätskinsä ja vain mielikuvitus on rajana 🙂
Ainoa huono puoli on jäätymisen odottelu 😉

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
30.6.2015 15:48

Voi,varmasti hyvää! Kuten nalamuru niin myös minäkin kokeilin tänä kesänä ekan kerran jäätelön tekoa itse ja sehän oli helppoa! Täytyy pistää siis tämäkin kokeilulistalle,vaikuttaa niin hyvältä tuo ohje! 🙂

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
30.6.2015 15:32

Itse tehty jäätelö on kyllä hyvää tein itsekin viikko sitten sitä ensimmäistä kertaa. Keitin vaan kondensoidun maidon itse laktoosittomasta maitojuomasta niin sain laktoosittoman version. Nuo fazerina keksit tuovat varmasti kivan maun jäätelöön.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa