Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Pikku Leipuri13

valkosuklaa-mustikka täytekeksit

16.8.2014

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17777_bis2_600x600.png

Noin 15 täytekeksiä

Keksipohjat:
125g voita tai margariinia
1½dl sokeria
1 muna
2½dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
1dl mustikkavalkosuklaata

täyte:
100g vaniljatuorejuustoa
1/4dl soseutettuja mustikoita
1dl tomusokeria

koristelu:
50g valkosuklaata

1. Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen.
2. Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri, vatkaa muna sekaan.
3. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään, lisää taikinaan.
4.Pilko suklaa pieniksi paloiksi ja sekoita joukkoon.
5. Muotoille keksit ja paista 5-10 minuuttia uunin keskitasossa.
6. Voit tehdä täytteen valmiiksi jääkaappiin odottamaan keksien jäähtymistä. Sekoita ainekset keskenään ja laita jääkaappiin. Jos täyte jää vähän löysäksi lisää tuorejuustoa.
6. Täytä keksit. Sulata suklaa ja koristele

Kategoriat

Pikkuleivät

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17777_bis2_400x400.pngPikku Leipuri13valkosuklaa-mustikka täytekeksit

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa