Kinuskileipomo Tiinan herkku

Kategoria: Kesä,  Mustikka + valkosuklaa,  Mustikkatempaus Nähty 3368 kertaa
 
20.08.2015
 
2 kommenttia

Mustikka-valkosuklaapiirakka


Tämä ohje on vuosien saatossa löytänyt aina uusia ja uusia makuja mukaan. Tänä vuonna ohjeeseen löysi tiensä valkosuklaa joka oli aivan nappi valinta. Hieman uunissa paahtunut valkosuklaa ja mustikat yhdessä solmivat täydellisen liiton keskenään!

4 munaa
4,5 dl sokeria
150 g sulaa voita
3/4 dl maitoa
6 dl maitoa
3 tl leivinjauhetta
150g valkosuklaata
n. 9 dl mustikoita
pari tippaa vaniljauutetta

Rouhi suklaa
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää munasokeri vaahtoon Kuivat aineet vuorotellen maidon ja voisulan kanssa.
Lisää  taikinaan vaniljauute ja valkosuklaa.
Levitä taikina pellille ja ripottele mustikat taikinan päälle.
Paista 200 asteiseissa uunissa 15-20min