5.3.2014
3-4 pellillistä
150 g oikeaa voita
6 dl kaurahiutaleita
3 tl leivinjauhetta
3 dl sokeria
3 rkl vehnäjauhoja
3 kananmunaa
– Sulata voi, laita jäähtymään
– Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään
– Lisää kuiviin aineisiin hiukan jäähtynyt voi, sekä kananmunat, sekoita tasaiseksi
– Tee pellille tasakokoisia kokkareita lusikan avulla, jätä reilusti väliä, sillä keksit leviävät noin kaksin kertaisiksi kypsyessään
– Paista 200-asteessa kullan ruskeiksi, 5-8 minuuttia uunista riippuen. Huom! Palavat helposti
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Hei Kinuskikissa, kaipaisin reseptiä ohuen ohuista mannalastuista mutta en löydä sellaista mistään. Kerran minulle on tällaisia tarjottu juuston kera ja olivat suussa sulavan herkullisia. Olisiko sinulla reseptiä näille? Yritin soveltaa kauralastureseptiä näihin mutta tuli aivan liian paksuja vaikka maultaan olivatkin hyviä.