Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Sipuli-kinkkupiirakka olutpohjalla

15.11.2014

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14894_olutkinkkupiirakka_600x600.jpg

Täyte:

n. 200g kinkkusuikaleita
2 sipulia renkaina
1/2 purjoa pestynä renkaina
1 dl kermaa
reilu 1 rkl tomaattipyrettä
2 rkl kuivattua sipulirouhetta
ripaus mustapippuria ja pizzamaustetta
2 rkl Pirkka maustevoita
n. 100g juustoraastetta

Pohja:

1,5 dl olutta
2 dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
0,5tl suolaa

Valmista ensin täyte:

– Kuullota pannulla maustevoissa sipuli- ja purjorenkaat, sekä kinkku
– Lisää tomaattipyre
– Nosta pois liedeltä jäähtymään

Valmista välillä pohja:

– Sekoita jauhot ja suola
– Sekoita muna ja olut
– Sekoita keskenään, kaada piirakkavuokaan. Huom! Metallisessa piirakkavuoassa saa hiukan rapeamman pohjan kuin keraamisessa, jota käytin kuvan piirakkaa leipoessa.

– Sekoita hiukan jäähtyneeseen täytemassaan loput täytteen ainekset
– Jaa täyte tasaisesti pohjan päälle. Huom. Pohjataikina kuuluu olla löysää
– Paista 225-asteessa n.15-20 min kullanruskeaksi
– Ripottele valmiin piirakan päälle vielä kuivattua sipulirouhetta

Kategoriat

Suolaiset piirakat

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa