16.11.2014
5 kpl, koosta riippuen
Pohjat:
1 kananmunan valkuainen
0,5 dl sokeria
0,5 dl mantelijauhetta
0,5tl vaniljasokeria
(2 tl aitoa kaakaojauhetta)
Kuorrute:
0,5dl kermaa
50g mascarponea
1 tl tosi vahvaa kahvia
1 rkl tomusokeria
5 kpl Daim konvehtikarkkeja
Koristeluun:
Daim karkkirouhetta ja sulaa suklaata
– Vaahdota valkuinen kovaksi vaahdoksi, lisää sokeri ja vaniljasokeri ja vatkaa marengiksi
– Lisää mantelijauho ja aito kaakaojauhe, kaakaojauheen voi jättää myös pois jos haluaa
– Pursota tai levitä pellille halutun laisiksi leivospohjiksi
– Paista 125-asteessa n. 25 min
– Jäähdytä
– Vaahdota kerma kevyeksi vaahdoksi
– Vatkaa joukkoon mascarpone, murskatut Daimkarkit, kahvi ja tomusokeri
– Pursota jäähtyneiden pohjien päälle ja koristele Daimrouheella ja sulalla suklaalla
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5551 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä