13.10.2014
Muffinssitaikina:
1dl omenasosetta
1dl maustamatonta laktoositonta rahkaa
0,5dl juoksevaa Flooraa (laktoositon)
1dl perunajauhoja
1dl maissijauhoja
1tl vaniljasokeria
1dl sokeria
1tl leivinjauhetta
1tl soodaa
Hunajatoffee:
8 rkl laktoositonta voita
6 rkl laktoositonta maitoa
1 dl sokeria
1tl vaniljasokeria
8-6 rkl hunajaa (riippuen hunajasta ja kuinka vahvasti hunajaisesta tykkää)
-Sekoita omenasose, rahka ja voisula
– Sekoita kuivat aineet keskenään
– Sekoita kaikki aineet keskenään
– Jaa taikina muffinssivuokiin
– Paista 200-asteessa n.15-20 min uunista riippuen, tarkkaile väriä. Jäävät sisältä hiukan raa´an tuntuisiksi hillon takia.
– Jäähdytä muffinssit ja pursota terävällä tyllalla sisään omena hilloa/sosetta
– Mittaa kaikki toffeen aineet kattilaan
– Keitä miedolla lämmöllä kokoajan sekoittaen n.10 min. parhaimman lopputuloksen saa, kun tarkistaa rakenteen perus kinuskitestillä, eli kylmän veden avulla.
-Kuorruta huoneenlämpöisellä hunajatoffeella ja koristele makusi mukaan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä