Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo nalamuru

Mango jogurttikakku

31.1.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17524_jogurrtikakku-mangosta_600x600.jpg

Pohja:
luomu myslipatukoita mango- ruis 6 x 25g ( Urtekram)
mangososetta 1dl  ( 100% mangoa)

Täyte:
200g laktoositon mangorahka
2dl laktoositonta maustamatonta jogurttia
2dl mangososetta
1 sitruuna
9 liivatelehteä (uskoisin että 6 tai 7 riittää minulla oli selvästi liikaa)

Kiille:
1dl tumma kaakaojauhe
3/4 dl sokeri
3dl rasvaton maito tai laktoositon maitojuoma
3 liivatelehteä

Koristelu:
Valkosuklaata 2-3 riviä suklaalevystä
Laita liivatteet likoamaan kulhoon isoon määrään kylmää vettä.

Leikkaa leivinpaperista sopiva pala ja laita leivinpaperi irtopohja vuoan pohjalle.Laita myslipatukat kulhoon ilman muovikääreitään ja revi käsin niiden rakenne rikki sekoita joukkoon mangosose ja painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Sekoita rahka, jogurtti ja mangosose keskenään. Purista yhden sitruunan mehu kattilaan ja lämmitä kiehuavaksi. Nosta kattila liedeltä ja puristele liivatalehdistä ylimääräinen vesi pois ja liuota lämpimään sitruunamehuun. Kaada liivateseos ohuena nauhana täytteen sekaan samalla sekoittaen. Kaada täyte vuokaan ja nosta jääkaappiin hyytymään vähintään kolmeksi tunniksi.

Valmista kiille kinuskikissan ohjeen mukaan
http://www.kinuskikissa.fi/peilikirkas-suklaakuorrute/?hakusivu=1  ja laita hyytymään jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi.

Valmista valkosuklaasta koristeet leivinpaperin päälle tai muottiin ja laita hetkeksi pakkaseen. Ota koriste pois pakkasesta ja muotista ja säilytä jääkaapissa, kunnes laitat kakun päälle.

Irroita juustokakku vuoasta ja laita tarjoilu alustalle. Koristele valkosuklaalla.

Kategoriat

Juusto- ja hyydykekakutYstävänpäivä

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17524_vegaaninen-kasvispiirakka_400x400.jpgnalamurukasvispiirakka
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17524_IMG_1689_400x400.jpgnalamurupersikka-passion-mango hyydykekakku
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17524_IMG_9969_400x400.jpgnalamuruMustikkamousse kakku
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17524_IMG_3356_400x400.jpgnalamuruPiparilyhty led- tuikulle
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17524_IMG_8106_400x400.jpgnalamuruKaurarieska rullat täytteellä
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17524_IMG_4917_400x400.jpgnalamuruMaistuva kinkkupiirakka ( kasvisversio myös mahdollinen)
2

Kommentit (2)

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
31.1.2015 15:51

Kiitos mari-johanna juu taiteellinen on 🙂 Liivatteita olisi varmaan rittänyt seitsemänkin, mutta pelasin nyt varman päälle ja noudatin pussin kyljen ohjetta 2dl nestettä/ 3 liivatetta. jostain olen lukenut että jos on jogurttia tai rahkaa niin liivatetta voi olla hieman vähemmän.

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
31.1.2015 11:47

Näyttää ja kuulostaa erittäin herkulta! Kiva huomata, että joku muukin kuin minä on suklaakoristeiden teossa vapaalla kädellä vielä harjoitteluvaiheessa.Mutta eikös se niin ole Nalamuru, että tuo on vain taiteellista, kun suklaa roiskuu…. 🙂 sitähän voi ajatella, että olet tarkoittanutkin suklaan menevän juuri noin! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa